Hírek, események

IPC Day 2019 - IPC szeminárium, első alkalommal Budapesten 

MeghívóKedves Kolléga!

Szeretettel meghívjuk Önt és munkatársait az IPC kiemelkedő hazai rendezvényére, a 2019. évi IPC napra, amelyet 2019. május 23-án tartunk Budapesten, „Az IPC a minőség és a megbízhatóság javításáért dolgozik” címmel. Az esemény házigazdája a két magyarországi jogosított IPC tréningközpont, az Elas Kft. és a Microsolder Kft., fő előadója Philippe Léonard az IPC Europe igazgatója lesz.
Az IPC az elektronikai ipar legnagyobb, négy földrészre kiterjedő szövetsége a világon, amelynek szabványosítási, oktatási és továbbképzési, globális érdekképviseleti és probléma megoldási tevékenysége minden elektronikához kapcsolódó üzemet, vállalkozást, intézményt érint világszerte, nemcsak az IPC tagjait.

Fő témakör:
Az IPC napon – nevezhetjük szemináriumnak, workshop-nak – Philippe Léonard áttekintést ad arról, miként szolgája az IPC az európai elektronikai ipar fejlődését, hogyan alkalmazhatjuk hatékonyabban az IPC szabványait, akár hogyan folyhatunk bele a szabványok kidolgozásába, módosításába. Az esemény kiváló alkalom minőség- és folyamatirányítási mérnököknek, vezetőknek, beszerzési, szerződéskötési feladatokat ellátó, vagy az oktatásért felelős szakembereknek ismereteik szélesítésére, a legjobb gyakorlatok és sikertörténetek megismerésére, hogy lépést tarthassanak az egyre fejlődő elektronikai ipar követelményeivel. Bemutatkozik egy teljesen új IPC tanúsítvány, a Certified Standards Expert (CSE).

Az esemény részletei, programja:
Időpont: 2019. május 23, csütörtök
Helyszín: Groupama Aréna rendezvényközpont, Budapest, Üllői út 129, 1091
Bejárat: az Üllői út felöli első kapun
Parkolás: díjmentesen, az épület Nagyvárad tér felöli oldalán, a létesítmény felszíni parkolójában. Behajtás az Üllői útról (a felüljáró oldala mellől), vagy az Albert Flórián útról.
Ár: a részvétel ingyenes
Regisztráció: előzetes regisztráció kötelező, jelentkezés e-mailben a peter.regos@microsolder.hu címen, a név, beosztás, cégnév és telefonszám megjelölésével, május 17-ig. Egy cégtől, illetve a nagyobbaknál egy telephelyről, 2-3 résztvevőre számítunk.

Program:
  • 09:30 – Regisztráció és üdvözlő kávézás
  • 10:00 – Megnyitó: Regős Péter, IPC mestertréner (MIT), Microsolder Kft. ügyvezetőjeés Hámornik István, az Elas Kft. ügyvezetője
  • 10:30 – Fő előadás: "IPC standards in Europe" – Philippe Léonard, IPC Europe igazgató (az előadás angol nyelvű)
  • 11:30 – Szendvicsebéd, kávézás, ismerkedés, beszélgetés, közben két turnusban: Stadiontúra – a Ferencváros otthonának megtekintése.
  • 13:00 – Fő előadás: "IPC standards in Europe" – Philippe Léonard, IPC Europe igazgató (az előadás angol nyelvű) – folytatás, valamint kérdések és válaszok
  • 14:00 –  "Nyomtatott áramköri lapok megbízhatóságának növelése az IPC szabványainak alkalmazásával" – Császár Csaba, IPC mestertréner (MIT), Microsolder
  • 15:00 – "Folyadékok adagolástechnikája az elektronikai iparban, az IPC szabványok tükrében" – Hámornik Gábor IPC tréner (CIT) és Ozsváth Gáborügyvezető igazgató, Elas
  • 16:00 – Zárszó

Reméljük, hogy elfogadja meghívásunkat és csatlakozik hozzánk ezen a gondolatébresztő napon.

Tisztelettel:
Philippe Léonard
IPC Europe igazgató
philippeleonard@ipc.org
 
Házigazdák: